Туристически услуги

plr635341

http://iskartour.com/maps/rila_north/map_set_position.html#12/-0.0306/-1.4825

 

Планински водачи:
Усетете вкуса и духа на гората заедно с нашите планински водачи. Те ще ви покажат красиви планински маршрути и ще ви помогнат да наберете вкусни горски плодове и полезни билки.

Ски училище и ски писти: Хайде на ски!
Предлагаме ви ски гардероб и ски учител. Карайте ски докато се радвате на спираща дъха гледка към връх „Мальовица“. Пистите на ски център „Мальовица“ се намират на 10км. от нашия хотел. В близост до хотела се намират и пистите на ски център „Боровец“ – на 10км. през село Бели Искър и 20км. през гр. Самоков. Всички писти са подходящи както за начинаещи, така и за любители на силните изживявания.

За любителите на риболова:
На 2км. от хотела се намира рибарник, зарибен с различни видове риба. Можете да релаксирате и с риболов или излет край река Черни искър, която тече в близост до хотела.

Манастири и параклиси около с. Говедарци:
На 15км. от хотела е разположен малкият манастир „Св. Георги“. Тук на Гергьовден можете да се потопите в армосферата на местните обичаи. По различни маршрути, тръгващи от хотела, можете да стигнете и до други малки параклиси разположени около селото, съхранили легенди и много история.